Willemsen Assurantiën B.V.

HuninkDorgelo en Willemsen Assurantiën hebben per 1 november 2019 de krachten gebundeld en gaan verder onder de naam HuninkDorgelo Financieel Advies.

Uitgebreid advies
Samen kunnen wij u nog breder adviseren:

  • Schadeverzekeringen voor de zakelijke- en particuliere markt
  • Inkomens- en pensioenadvies
  • Hypotheekadvies en financiële planning

Wat verandert er voor u als klant van Willemsen Assurantiën?
Willemsen Assurantiën is vanaf 8 november 2019 onder één dak werkzaam op de huidige vestiging van HuninkDorgelo, Jachtlaan 278 in Apeldoorn. Voor u verandert er verder niets; de naam Willemsen Assurantiën blijft bestaan, het e-mailadres en de telefoonnummers blijven gelijk.  Uw vertrouwde contactpersonen Willem Kuijvenhoven en Monique Nijdam blijven uw eerste aanspreekpunt. Kortom, alleen ons vestigingsadres verandert.

Kermisverzekeringen
Door de samenwerking met Willemsen Assurantiën kunnen wij u nu ook adviseren over kermisverzekeringen. Willemsen Assurantiën is een gevestigde naam voor het afsluiten van kermis verzekeringen. Met ruim 40 jaar ervaring zijn zij als geen ander in staat om u op een professionele maar simpele wijze te informeren over onze verzekeringsoplossingen en u daarmee verder te helpen.

Toekomstperspectief
Vanuit onze samenwerking kunnen we de juiste voorwaarden creëren om u ook in de toekomst op onze kenmerkend onderscheidende en persoonlijke wijze van dienst te zijn. Een waardevol perspectief en een prettige zekerheid.

Willemsen Assurantiën en HuninkDorgelo kijken uit naar de samenwerking en zijn er van overtuigd u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Heb je vragen over deze samenwerking? Mail of dan of bel 055 – 5 222 000.