Persoonlijk Financieel Advies bel 055 - 5 222 000

Uitvaartverzekering

Wellicht denk je er nog niet over na, maar toch is het goed om nu alvast aandacht te besteden aan je uitvaart.

Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. Van zeer persoonlijk met een uniek vormgegeven kist, een high tea voor de nabestaanden of heb je liever een ‘standaard’ uitvaart, zonder al te veel opsmuk? Je wensen maken veel uit voor de kosten. Standaard liggen de uitvaartkosten al gauw tussen de € 6.500 en € 11.000.

Naast de kosten voor begraven of cremeren heb je te maken met andere kosten. Denk hierbij aan de diensten van de uitvaartverzorger, de laatste verzorging en de opbaring in een mortuarium, uitvaartcentrum of thuis. Vaak vindt bij een uitvaart ook een plechtigheid plaats. De hoogte van deze kosten zijn afhankelijk van jouw persoonlijke wensen.

Online uw uitvaartkosten berekenen
Samen met Monuta hebben wij een online Uitvaartkostenmeter ontwikkeld. Hierin maak je eenvoudig een berekening van jouw uitvaartkosten. Je vindt de Uitvaartkostenmeter hier en kunt hem gratis en geheel vrijblijvend invullen.

HuninkDorgelo helpt je om je wensen financieel mogelijk te maken doormiddel van een passende uitvaartverzekering. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op!

De Uitvaartkostenmeter werkt helaas niet in Internet Explorer. Je kunt het beste gebruik maken van Edge, Chrome en Firefox.