Persoonlijk Financieel Advies bel 055 - 5 222 000

Reviews

Feedback van onze klanten vinden we belangrijk. We zijn er ook graag open over en laten je ongecensureerd meekijken. Hieronder vind je enkele reviews van onze klanten. Zelf een review achterlaten? Laat je reactie achter bij Advieskeuze.nl. Je ontvangt dan een minigids naar keuze van de Consumentenbond. Of laat een review achter via het formulier onderaan deze pagina.



30-09-2019 | Mdj

Mike reageert altijd snel, to-the-point, en geeft je het idee dat hij altijd beschikbaar voor je is. Ook voor vragen die niet op zijn vakgebied liggen kan ik hem benaderen. Hij zorgt dan dat mijn vraag intern bij de juiste collega terecht komt.

23-09-2019 | MvdB
Zeer prettig gesprek in een ontspannen sfeer met verstandige adviezen. Voor mij kwam een goed passende oplossing om te kunnen blijven wonen in mijn huidige woning door mijn hypotheek om te zetten. De verzorging van de nieuwe hypotheek is vlot en zonder problemen verlopen.

19-09-2019 | Gemma
Ik heb het gesprek als zeer prettig ervaren. Informatief, klantgericht en gestructureerd.

11-09-2019 | Peter
Prettig, open en informatief gesprek. Goed voorbereid, dossier op orde. Alle punten werden behandeld, ook openstaande actiepunten uit vorig gesprek en tussenliggende correspondentie. Nieuwe ontwikkelingen passeerde de revue. Goed ook om te gaan werken met een risicokaart te gaan werken. Een gesprek zoals je graag met een adviseur hebt.

25-08-2019 | Antoinette van den Berg
Mike is een 10 like anybody bij HuninkDorgelo Altijd helemaal goed qua advies en uitvoering. Het loopt op rolletjes en goede service. Mike is ook een 10 dus 10+

20-08-2019 | HvR
Heldere en snelle uitleg, opgevolgd door een goede actie voor een nieuwe verzekeraar van mijn rieten kap.

18-08-2019 | Gittan
Het was een heel prettig gesprek Ben tevreden met de uitkomst van het gesprek

17-08-2019 | J. J. H. de Boer Installatietechniek
Ingrid weet je door een zeer onaantrekkelijk bureaucratisch klusje, je er op een sympathieke door heen te loodsen.

15-08-2019 | Peter
Een helder en goed advies. Bovendien werd ook snel gehandeld.

14-08-2019 | Eric Oudshoorn
Zeer prettig Reageert snel Houdt zich aan afspraken Werkt nauwkeurig.

13-08-2019 | Anita
Yolanda is altijd vriendelijk, goed geïnformeerd en uitstekend bereikbaar. Ze komt haar afspraken altijd na en geeft of zoekt prima advies.

13-08-2019 | Hubert van Straelen
Al jaren lang (ook deze keer) Goed geholpen en geadviseerd.

07-08-2019 | Hennie
Ze heeft mijn pensioen heel netjes uitgezocht na het overlijden van mijn man, er waren verschillende uitkeringen en daar heeft ze het beste uit weten te halen. Heel professioneel maar toch met aandacht voor en wensen van de nabestaanden.

04-08-2019 | Anoniem
De adviseur neemt de tijd voor ons als cliënt. Weet waar hij het over heeft, laat ruimte voor vragen, stelt je op je gemak en levert na een persoonlijk gesprek een uitgebreide rapportage die we op ons gemak kunnen bekijken. Hij is kortom een professional.

30-07-2019 | Anoniem
Nadat ik op locatie het gesprek heb gevoerd duurde het best wel land voordat ik hierop een reactie heb gekregen.

17-07-2019 | Wilma
Een professionele adviseur, die goed op de hoogte is van de huidige ontwikkelingen. Ik ben gewend, dat wij altijd een duidelijk en snel antwoord krijgen op onze vragen. Als ik het onderwerp moeilijk vind en het de eerste keer niet begrijp, legt hij het zonder probleem nog een keer uit. Het is prettig om met hem/HuninkDorgelo samen te werken.

12-07-2019 | Moussa
Vriendelijk en geeft uitgebreide advies en uitleg met geduld en waardering kort om OP EN Top.

02-07-2019  |  SCIA
De adviseur heeft met groot geduld en hoge kennis van zaken, de materie rond de pensioenregeling in Nederland héél duidelijk uitgelegd en geformuleerd. Ook documenteerde hij alles tot in de puntjes. Ook de snelle reactie van zijn kant in antwoord op onze vragen waren we bij andere dienstverleners niet gewoon. De mails waren eveneens heel helder en getuigden van een secure opvolging van zijn dossiers. Iemand om op handen te dragen binnen uw organisatie!


Laat een review achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.