Reviews

Wij vragen onze klanten doorlopend naar hun mening over onze service. Hier zijn we graag transparant over. Daarom staan onze reviews openbaar op Advieskeuze. De 50 meest recente reviews vind je ook op deze pagina. Laat hier jouw review over HuninkDorgelo achter.

Op dit moment geven onze klanten ons gemiddeld een 9.6 (gebaseerd op 129 reviews).

31 juli 2020
|
H.Y. Kwee
Jeroen Scheffens beschikt over de juiste expertise, doortastendheid en communicatieve kwaliteiten waar je als klant over wenst te beschikken. Er wordt bij cases direct actie ondernomen, je wordt op de hoogte gehouden en hij bijt zich in de case vast. In het geval van disputen met grote verzekeraars is dit noodzakelijk en succesvol gebleken.
25 juli 2020
|
Anoniem
Alles duidelijk uitgelegd, prettige stem. Verder weinig aan toe te voegen.
22 juli 2020
|
Rpjj H.
De informatie werd goed, duidelijk en begrijpelijk overgebracht. De tijd en aandacht die je hiervoor krijgt maakt het dat je goed geïnformeerd het gesprek verlaat.
18 juli 2020
|
Q
Zeer ter zake kundig. Denkt mee is behulpzaam. Ondanks de hoeveelheid kennis en kunde weet hij je mee te nemen in het proces. Dankzij Freddy lukt het ons altijd om de financiën rond te krijgen.
15 juli 2020
|
Pat
Betrokken, snel en grondig. Houdt zich aan afspraken en verdiept zich in de materie. Het gevoel dat iemand echt iets voor je doet.
9 juli 2020
|
Betty
Een vriendelijke professionele adviseuze. Zij nam de tijd om voor mij een passende autoverzekering te zoeken met daarbij de voor en nadelen. Gaf tips hoe het voordeliger kon. Zij heeft voor mij een perfecte verzekering match gevonden. Dank aan Sandra van den Broek. Ben al jaren te spreken over HuninkDorgelo want ik ben altijd vriendelijk en professioneel geholpen.
9 juli 2020
|
J.Jongman
Manon is al enige jaren mijn steun en toeverlaat op het gebied van verzekeringen. Zij is een sieraad voor dit vak, klantgericht, efficiënt, transparant, eerlijk en vooral kundig. Een medewerker die je graag in je bedrijf wilt!
8 juli 2020
|
Ed
Beleefd, netjes en informatief te woord gestaan. Als het niet uitkwam werd ik later weer gebeld.
8 juli 2020
|
Willie
Duidelijk en geduldige uitleg en neemt er ook alle tijd voor
7 juli 2020
|
Rem
Prima geholpen door Sandra mbt verzekeringen. Vriendelijk en deskundig.
1 juli 2020
|
Frederik IJsseldijk
Vriendelijk, helder en behulpzaam. Duidelijke uitleg, moest even iets uitgezocht worden ivm schadevrije jaren, binnen een half uur antwoord terug.
30 juni 2020
|
Christa
Mevr. van de broek legde alles zeer goed en duidelijk uit.
30 juni 2020
|
Gerard van Egmond
goede vragen gesteld, duidelijk plan hoe tot offerte te komen en heldere communicatie over de aanbieding, zeer klantvriendelijke manier van communiceren.
29 juni 2020
|
job
duidelijke informatie, goede uitleg, persoonlijke interesse, deskundig advies
26 juni 2020
|
Mariette
Ik kreeg een adequaat voorstel, er werd meegedacht en het contact was plezierig.
17 juni 2020
|
ARK
Alles goed en snel kunnen regelen via de mail en correct afgehandeld.
17 juni 2020
|
Jan
Zoals beloofd belde ze terug Fijn gesprek gehad en zaken zijn uiteindelijk goed geregeld
14 juni 2020
|
henk
een vijf is duidelijk genoeg, nogmaals een vijf is duidelijk genoeg, vijf
10 juni 2020
|
Anoniem
Kreeg duidelijk advies en alles kon meteen geregeld worden.
10 juni 2020
|
DD
goed advies ,ook dingen waar ik zelf iet aan gedacht had
8 juni 2020
|
Ton
Prettig geholpen en zeer vriendelijk het was Een goed gesprek
2 juni 2020
|
B
Fijn gesprek met Sandra gehad en ik ben goed geïnformeerd en alles werd snel en duidelijk terug gekoppeld
2 juni 2020
|
Anoniem
Ik ben heel goed en duidelijk, en vriendelijk geïnformeerd over alles top👍Super goede uitleg over alles. Een hele fijne mevrouw om mee te Communiceren 👍
2 juni 2020
|
Lisa Hoefnagels
Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. En ook gelijk de papieren waarom ik gevraagd heb goed nagekeken
29 mei 2020
|
Remi
Hij heeft alles keurig netjes uit gelegd. Nam ruim de tijd om alles uit te leggen. Ook als ik iets niet snapte nam hij de tijd. Dit gaf mij het vertrouwen dat ik het snapte. Dus dank daar voor.
20 mei 2020
|
Dick
Waarom deze toelichting, Wij hebben ons verzekerings pakket ontvangen voor 2020/2021 gezien de forse verhoging hebben een mail gestuurd waarvan de verhoging,wij zijn toen gebeld door Sandra van de Broek die met ons de situatie van onze woning opnieuw behandeld heeft,en heel veel vragen gesteld heeft,waar wij zeer tevreden over zijn,en een veel lagere premie betalen. Hartelijk dank M.vr.gr Fam van Asselt
20 mei 2020
|
Jan
Ze wist alle vragen duidelijk te beantwoorden. Vriendelijk te woord gestaan!
20 mei 2020
|
berkhout
perfect geholpen en alles heel duidelijk uit gelegd ,en vriendelijk te woord gestaan.
15 mei 2020
|
R.M.
Vriendelijk en duidelijk, ze gaf me het idee en schepte duidelijkheid over een goede alternatieve cq een vervangende verzekering voor mijn huidige autoverzekering. Vervolgens had ik vergeten te melden dat ik 2jaar geleden in Belgie met mijn old-timer (een Burton) was aangereden en hiervoor een goede uitkering heb ontvangen (ik dacht dat het niet te maken had met de gewone auto verzekering), ze stelde me gerust dat dit door de nieuwe verzekeraar was ontdekt maar dat het (vergeten te melden) geen effecten zouhebben.
14 mei 2020
|
Michel
- Snelle reacties op mails - Vriendelijke toon - Heldere antwoorden op de vragen.
14 mei 2020
|
RG
Sandra was heel erg duidelijk in wat voor mij belangrijk was. Wat ik graag wou weten gaf ze me goed advies. Heel vriendelijk en nam alle tijd om alles uit te leggen!
14 mei 2020
|
Bert
Fijn gesprek en afspraken nagekomen. Dezelfde dag ben ik nog teruggebeld en de beloofde mail ontvangen.
13 mei 2020
|
anoniem
Uitgebreid onderzoek heeft Sandra onderzoek gedaan om voor mij een meer dan goede verzekering aan te bieden. Vooraf meer dan goed geluisterd wat ik wilde. Dit geeft mij vertrouwen in deze onderneming.
11 mei 2020
|
Arnold
Ze is zeker bereid om iets uit te zoeken en ik krijg dan ook de goede antwoorden terug.
4 mei 2020
|
Robert
Ik werd zeer goed geholpen door Sandra. Ze was vriendelijk aan de telefoon, kennis van zaken en vatte aan het eind nog even samen wat ze voor me ging doen. De boodschap die ze bracht was duidelijk.
2 mei 2020
|
anoniem
Sandra is vol enthousiasme en attent. In principe had ik haar een 5 willen geven maar vind het jammer dat ze niet even controleerde middels een berichtje hoe het stond met haar mail aan mij gericht. Deze was bij mij helaas een beetje ondergesneeuwd en daardoor kostte mij dat onnodig geld. Op zich vind ik het ook altijd jammer als een kantoor niet voldoende met je meedenkt of je een bepaalde verzekering nog wel nodig hebt omdat men vaak van alles van je weet, in dit geval had men dat zeker kunnen doen. Maar over Sandra als persoon en werken en de manier van oppakken na mijn telefoontje verder niets dan lof, vol degelijkheid en openheid!
29 april 2020
|
Frits
Sandra nam uitgebreid de tijd mij de verschillen tussen de diverse mogelijkheden toe te lichten. Ik weet zeker dat ik dankzij haar vakkundige uitleg de juiste keuze heb gemaakt.
29 april 2020
|
Gaby
Fijn gesprek en goed geholpen. Snel informatie over mogelijke verzekeringsopties gekregen. Adviseur ging communiceerde op een fijne manier, liet mij uitpraten en luisterde. Research is goed gedaan; ik kon kiezen uit verschillende opties voor verzekeringen die toegelicht werden, waardoor ik de verzekering snel en weloverwogen kon kiezen. Prettig gesprek gehad, ik zou zo weer contact opnemen voor advies.
29 april 2020
|
Anneke
Mijn partner en ik hebben van augustus 2019 tot april 2020 een aantal malen contact gehad over hypotheek en lijfrentes. Tav beide zaken ontvingen wij heldere uitleg, was er sprake van een goede voorbereiding op de gesprekken en verliep het contact prettig.
29 april 2020
|
E. Schothuis
Robert heeft telefonisch een duidelijke uitleg gegeven over onze pensioenvoorwaarden. Wanneer mij iets niet duidelijk is, is Robert altijd bereikbaar en indien hij het antwoord niet direct heeft komt hij hier altijd op terug met een uitgebreide reactie.
28 april 2020
|
AK
Al jaren is Robert Joosten onze pensioenadviseur. Hij is goed in zijn werk, behulpzaam, meedenkend en de doorlooptijd is altijd kort.
24 april 2020
|
Wouter
Oppakken en afhandelen zaken ivm overlijden zus. Snel opgepakt meegedacht in afwikkeling
21 april 2020
|
H.W.
Is ter zake deskundig en als ze iets niet weet gaat ze erachteraan zoekt eea uit en stelt je zsm op hoogte. Klinkt altijd zeer opgewekt a/ telefoon.Ze is vriendelijk en klantgericht.
20 april 2020
|
Leo
Ze was heel duidelijk en ging door tot we een goed resultaat hadden un volle tevredenheid mijnerzijds
18 april 2020
|
PW
Zakelijk, goed onderlegd, vraagt goed door, kijkt integraal en denkt mee vanuit scenario’s en opties. Heel prettige gesprekspartner, die de mogelijkheden en risico’s duidelijk uitlegt en motiveert. Is onafhankelijk en betrouwbaar.
15 april 2020
|
V.N.
Gesprek was prettig,de voorbereiding was iets anders door Corona virus, maar goed ondervangen. Er zijn geen vragen verder bij mij blijven bestaan over de informatie die ik wilde hebben. Kreeg over het algemeen goed en duidelijk advies
14 april 2020
|
Shirley
Prettig geholpen door Sandra. En heeft gelijk de dingen opgepakt die moesten gebeuren.
14 april 2020
|
R Koning
Aardig , duidelijk , snel , direct behulpzaam en belt netjes terug
8 april 2020
|
Ralph
Sandra nam de tijd om uit te zoeken wat het verschil was in prijs van twee maatschappijen.
8 april 2020
|
Dion
goed gesprek geeft een vertrouwt gevoel aan de telefoon. heb 2 keer contact gehad omdat het een en het ander uitgezocht moest worden. Goed en volledig antwoord gekregen. tip: Het gesprek was erg persoonlijk/informeel. Ik kan dit goed waarderen en stel dit op prijs, ik kan me wel voorstellen dat anderen dit wat zakelijker willen.