Reviews

Wij vragen onze klanten doorlopend naar hun mening over onze service. Hier zijn we graag transparant over. Daarom staan onze reviews openbaar op Advieskeuze. De 50 meest recente reviews vind je ook op deze pagina. Laat hier jouw review over HuninkDorgelo achter.

Op dit moment geven onze klanten ons gemiddeld een 9.6 (gebaseerd op 210 reviews).

8 april 2021
|
JJ
Albert had zich n.a.v. ons eerste telefoongesprek goed ingelezen. Bij ons persoonlijke gesprek had hij de gegevens meteen bij de hand en was goed op de hoogte van wat ik wilde. We hebben samen bekeken en overlegd, Albert had goede adviezen. Kortom ik ben zeer tevreden weer naar huis gegaan. Ook ben ik zeer tevreden dat het gesprek gewoon op kantoor kon plaatsvinden, wel op netjes 1,5meter afstand, maar dit niet via beeldbellen of iets dergelijks hoefde.
1 april 2021
|
IR
Duidelijk de wijzigingen aangegeven. Houdt zich aan de afspraken. Vriendelijke en innemende benadering.
18 maart 2021
|
J. Frank
Fijn gesprek. Goed geholpen. Kundige adviseur. Altijd fijn een persoonlijk gesprek.
15 maart 2021
|
Anoniem
Werd goed geholpen. Goeie service en vriendelijk!! Duidelijke antwoorden op mijn vragen! Al jaren klant!!
12 maart 2021
|
Bart
Zeer goed behandeld en uitstekend geholpen! Echt een professional, ze denkt met je mee en heeft alles voor me geregeld! Top die Manon bezemer
11 maart 2021
|
Sanne
Zeer duidelijk een meedenkend. Vriendelijk en duidelijk.
9 maart 2021
|
Harro
Geen haastklus, gedegen antwoord op mijn vragen waarbij bekend is dat ik al geruime tijd (zijdelings) actief ben in de verzekeringswereld. Geeft een prettig gevoel dat je op het ene moment je als 'goed bekend' en het andere moment als 'niet kundig' kunt opstellen en toch steeds serieus wordt genomen. Was het overal maar zo.
3 maart 2021
|
Kh
Duidelijk en netjes, en aardig op de hoogte over onze zaken
25 februari 2021
|
J
Paulette begreep ons snel, heeft daar gelijk actie opgezet en ons snel en vriendelijk kunnen helpen met een prima aanbod
23 februari 2021
|
anoniem
Adviseur dacht mee. Was betrokken bij mijn vragen. Mijn ongebruikelijke vraag heeft hij ook teruggekoppeld binnen HuninkDorgelo en hij kwam met een passend antwoord. Netjes afgehandeld. Alleen heeft het hele proces wat lang geduurd. Dat was ook deels mijn eigen schuld.
23 februari 2021
|
anoniem
Nette behandeling, veel informatie gegeven. Deed geregeld navraag. Soms wel wat lastig contact te krijgen. Ik vond de behandeling op het algemene nummer wat sloom en telkens kreeg ik, als ik naar Sandra vroeg, een lijst met vragen over mijn postcode etc. Dat was niet prettig.
22 februari 2021
|
Walter
Paulette is een zeer plezierig persoon om zaken mee te doen, altijd accuraat, initiatiefrijk en behulpzaam. Daarnaast worden contacten (mail of telefoon) altijd zeer snel opgevolgd en afgerond, uiteraard geheel tot onze tevredenheid. Zoals ik onlangs in een mail naar haar schreef: HuninkDorgelo mag zuinig op haar zijn.
17 februari 2021
|
Initialen
Goed advies, kan er niet anders van maken Kort maar krachtig
16 februari 2021
|
fam uiterwijk
erg vriendelijke vrouw en zeer goede uitleg gerkegen
13 februari 2021
|
Harold en Jolanda
Goed persoonlijk advies en goede duidelijke uitleg. Neemt de tijd voor je.
11 februari 2021
|
Nienke
Zeer veel uitgezocht, vriendelijk, duidelijk, ervoor gaan, doorzetten, indruk achterlaten dat de juiste keuze is gemaakt, hulp gevraagd van derden in het bedrijf, gezorgd dat denk ik goede korting is gegeven binnen de mogelijkheden, persoonlijke benadering
10 februari 2021
|
Patrick
Prettig benadering, goede en snelle service. Fijne behandeling
9 februari 2021
|
anoniem
gesprek ging goed. was duidelijk en duurde niet te lang
3 februari 2021
|
annick
eigenlijk wilde ik mijn aansprakelijkheid verzekering opzeggen maar na telefonische overredingskracht en heldere uitleg en duidelijk advies vind ik dat ik heel goed geholpen ben.
2 februari 2021
|
Justin
Goede duidelijke uitleg en verschillende opties uitgezocht .
22 januari 2021
|
anoniem
Duidelijk en een goede kennis van zaken. Ook heeft ze geïnformeerd bij diverse verzekeringsmaatschappijen waar we de betreffende verzekering konden onderbrengen. Jammer van de slechte zakelijke telefonische verbinding, daarom belde ze vaak met haar privé telefoon. Kortom: positief in doen en denken.
14 januari 2021
|
Nans
In alle opzichten perfect. Was op zoek naar een passende verzekering. Prima geïnformeerd.Wanneer het niet helemaal duidelijk was, meteen weer zorgen voor adequate informatie. Kortom zeer tevreden.
12 januari 2021
|
T
Komt haar afspraken na, is zorgvuldig en vriendelijk.
11 januari 2021
|
chris
hij legt het goed uit en met het beeldscherm hij geeft veel aandacht er voor en in begrijpelijk taal
7 januari 2021
|
Hans van Norel
Duidelijk communicatie en daarnaast de bereidheid om te zoeken naar een passende verzekering.
6 januari 2021
|
Theo Baartman
Ik ben bijzonder tevreden omdat Sandra mij op een deskundige wijze mijn vragen over de inboedel- en wa verzekering van een echtpaar waar ik hulpverlener van ben , beantwoord heeft. Ik heb grote waardering waar zij op een sympathieke - en terzake kundige wijze de belangen van de klant invoelend behartigde. (Eventueel na interne afstemming en vervolgens terugkoppelend) Kortom een prettig contact waarbij deskundigheid - klant centraal - sympathieke benadering centraal stonden. Grote waardering voor Sandra van den Broek!
6 januari 2021
|
Anoniem
Dhr. Albert Dorland heeft prettig en deskundig geadviseerd inzake mijn bij HuninkDorgelo lopende verzekeringen, waarvoor hartelijk dank.
5 januari 2021
|
Margreet
Mijn vader ontving de prolongatie van zijn verzekeringen. Mijn oog viel op het feit dat hij als alleenstaande al 13 jaren betaalde voor een gezin m.b.t. Zijn aansprakelijkheidsverzekering. Sandra heeft dit goed opgepakt en tegelijkertijd zijn andere verzekeringen nagekeken en is gekomen met goede alternatieven. Dit heeft mijn vader behoorlijk wat geld bespaard. Het was een prettig gesprek! Sandra heeft ons erg goed geholpen!
5 januari 2021
|
Jorn
Het is niet altijd even duidelijk welke verzekeringen je nodig hebt. Sandra heeft alle mogelijkheden uitgelegd en helder toegelicht, waarna wij een keuze hebben kunnen maken die 100% aansluit bij onze situatie. Ik heb het gesprek als zeer plezierig en professioneel ervaren.
22 december 2020
|
Jan
Ik had een opmerking gemaild over hoe de nieuwe Polisvoorwaarden bekent worden gemaakt. Ik werd de dag erop door Sandra van den Broek terug gebeld en je kon merken dat ze zich goed had voorbereid, iets wat je tegenwoordig niet meer zo snel meemaakt. Ze had allerlei mail verkeer van jaren terug al na gekeken en attendeerde me erop dat we binnenkort de verzekering eens na moesten kijken. Dit omdat ze toch iets had gezien wat voor verbetering vatbaar is. Als verzekeringsadviseur kwam ze heel goed over, maar ook als persoon. Het was een heel prettig gesprek.
17 december 2020
|
Henk
Sandra heeft op het einde van haar werktijd mij op een zeer duidelijke manier en met begrip voor mijn gesprek ( verhoging ven de autopremie met 10% ) twee opties aangereikt om tot een oplossing te komen. Dat is tot volle tevredenheid mijnerzijds gelukt. Ze sprak duidelijk en wist al gauw waar de schoen knelde. Ook merkte ik ondanks het late uur van het telefoontje totaal geen pressie om snel tot een oplossing te komen. Sandra bedankt.
14 december 2020
|
Kees
Ik ben geïnformeerd over de mogelijkheid om alle verzekeringen in één pakket plaatsen. Dit is duidelijk gedaan door Ralf. Ook bij latere vragen is het contact correct en de antwoorden zijn duidelijk. In later stadium werd pas goed duidelijk dat de betaling en verloopdata onderdeel uitmaakte van de deal. vandaar de score 4.
9 december 2020
|
anoniem
Helder advies, zaken helemaal uitgezocht al voor gesprek, prettige gesprekspartner
9 december 2020
|
RvH
Albert is altijd zeer behulpzaam en neemt de tijd en moeite om voor mij de beste oplossing te vinden.
3 december 2020
|
P schut
Prettige toon, goed advies en punctueel. Al met al dus zeer tevreden
30 november 2020
|
Pieters
Goed en alles zeer duidelijk en netjes opgesteld! Zodat je alles precies kan zien wat het beste voor jezelf is!
30 november 2020
|
J.H. Verlek
Jeroen heeft voldoende kennis over het product, is betrokken niet alleen zakelijk maar ook bij de privé situatie. Hij komt zijn afspraken na en informeert je pro actief over wijzigingen in de polis(voorwaarden). Mijn schade uitkering heeft hij positief en adequaat afgehandeld. Zal hem bij relaties zeker aanbevelen.
29 november 2020
|
Herman
Albert gaf een helder en duidelijk aan hoe het zat
27 november 2020
|
Take
Ralf was/is gemakkelijk te bereiken en reageert snel. Hij neemt de tijd om uit te leggen hoe de verzekering in elkaar steekt. Hierdoor zelf goed de afweging kunnen maken welke verzekeringen wij wilde hebben. Ondanks twijfel van mijn kant een fijne en toegankelijke houding bij Ralf. Fijne uitleg en advies over de kosten en voorwaarden op een persoonlijke manier.
27 november 2020
|
anoniem
Naar aanleiding van een echtscheiding moest er veel geregeld worden voor onze schadeverzekeringen. Omdat wij ver van Apeldoorn wonen overwoog ik over te stappen naar een locale assurantieadviseur. Maar daar ben ik helemaal van teruggekomen! Anita Luimes heeft in een paar dagen voor ons beiden allerlei offertes gemaakt, waarbij zij zeer goed luisterde naar onze wensen waardoor er perfect maatwerk werd geleverd. Nu zijn wij helemaal naar wens verzekerd tegen een zeer aantrekkelijke premie. Wat zeker zo belangirjk is: wanneer wij contact opnamen werd er altijd zeer snel gereageerd. Aan de telefoon kregen wij altijd een vrolijke, vriendelijke en zeer klantgerichte Anita te spreken. Elk assurantiekantoor zou zich gelukkig prijzen met zulke medewerkers!
25 november 2020
|
M.Groeneveld
Goed en duidelijk geholpen. Ik heb ook nog extra service gekregen door andere verzekering ook na te laten kijken om te kijken om daar nog meer voordeel uit te halen
24 november 2020
|
Jolande
Sandra gaf mij een goede voorlichting over de keuzes die ik kon maken bij het verzekeren van mijn nieuwe auto. Daarnaast informeerde zij mij over het vervolg van de afhandeling van de schade die ik met mijn andere auto had. Ze regelde dat Mandaat contact met mij opnam om verdere toelichting te geven op het ongeluk dat heeft plaatgevonden met mijn vorige auto.
23 november 2020
|
Anoniem
Fijn gesprek gehad, goed snel geholpen!
19 november 2020
|
Kiek
inlevend - secuur en zorgvuldig en zeer prettig in de omgang
17 november 2020
|
Jos
Prima gesprek. Werd goed geluisterd naar mijn wensen. Voorstel conform mijn wensen
16 november 2020
|
R. L.
Niet opdringerig en geeft je de tijd om na te denken over de offerte.
13 november 2020
|
peter van Belzen
Zeer te vreden Met Albet, hij benaaderd mij jaarlijks om mijn verzekerings paket en die van me moeder door tenemen en daar het beste uit te halen. dit waardeer ik zeer! maar ook fijn, Ga zo door Albert. vriendelijke groet Peter van Belzen
11 november 2020
|
Koekoek.
Duidelijk uitleg, onderbouwd met de daarvoor benodigde documenten.
10 november 2020
|
Goed meedenken en goede service
Ze belde mij omdat ze in haar administratie zag dat ik nog steeds een verzekering had lopen voor een vorige auto. Na haar vraag of dit wel klopte, heeft ze alles weten terug te draaien bij de verzekeraar en krijg ik nu alle teveel betaalde premie retour. Dat is goede service en goed meedenken.
9 november 2020
|
Jose
Sandra is van het aanpakken, ze is erg vriendelijk, correct en ze legt de zaken duidelijk uit. Geeft je goed adviezen.Tot nu toe altijd prettige gesprekken met haar gehad.