Persoonlijk Financieel Advies bel 055 - 5 222 000

Reviews

Feedback van onze klanten vinden we belangrijk. We zijn er ook graag open over en laten je ongecensureerd meekijken. Hieronder vind je enkele reviews van onze klanten. Zelf een review achterlaten? Laat je reactie achter bij Advieskeuze.nl. Je ontvangt dan een minigids naar keuze van de Consumentenbond. Of laat een review achter via het formulier onderaan deze pagina.


11-02-2020 | WB
Prettig gesprek duidelijk advies en prima op tijd!!!

09-02-2020 | lp
Veronique nam uitgebreid de tijd om ons te informeren over onze mogelijkheden. Was open. Gaf duidelijk antwoord op onze vragen en stelde ons vragen om de situatie voor haar te verduidelijken.

05-02-2020 | Marjorie
Duidelijke uitleg, rustig de tijd ervoor nemen en goed ingaan op vragen. Snelle terugkoppeling.

30-01-2020 | M. Lohschelder
Deskundig advies, heldere uitleg en een plezierige adviseur.

24-01-2020 | E.
We kregen een secuur en eerlijk advies, snel als dat nodig is

17-01-2020 | Kees
Mike is duidelijk, vriendelijk en beleefd. Geeft realistische adviezen en denkt in het belang van de klant. Geen vraag is hem teveel. M.a.w. heel klantvriendelijk en -gericht!

13-01-2020 | Peter
Duidelijke informatie verstrekt; klantgerichte specifieke opties besproken; prima maatwerk geleverd. Kortom: perfecte advisering en begeleiding.

10-01-2020 | Evelien van der Molen
Adviseur is deskundig, weet zijn advies goed te onderbouwen. Denkt goed en actief mee. Laat zich niet voor één gat vangen, werkt pro-actief, denkt out of the box, zoekt naar mogelijkheden, etc. Dhr. Bonhof is iemand die snel, nauwkeurig en overzichtelijk werkt en zaken helder in kaart brengt. Weet voor een ‘leek’ het advies en alle mogelijkheden duidelijk te maken waardoor je ook goed kunt kiezen en een beslissing nemen, op basis van het advies en de gesprekken. Werkt vanuit een positieve gedrevenheid en passie waardoor hij zaken voor elkaar krijgt bij de hypotheekverstrekker(s).

09-01-2020 | René
Helder, duidelijk en to the point advies en het meedenken voor een verzekeringspakket dat aansluit bij mijn wensen kan ik zeer waarderen. Dankjewel Albert!

07-01-2020 | Richard
Mijn vragen werden snel en correct beantwoord. De heer Peschke is een deskundige medewerker.

11-12-2019 | Ben
Duidelijke uitleg bij het hypotheekadvies. Freddy geeft een goed inzicht in de mogelijkheden voor het heden en de toekomst. Weet waar onze behoefte ligt en durft daarbinnen alles bespreekbaar te maken. Een prettige, open en eerlijke manier van omgang.

09-12-2019 | Ton Verlinden
Snelle, accurate klantgerichte belangbehartiging, De medewerker van Hunink Dorgelo denkt echt mee!

01-12-2019 | Han Jansen
Prettig gesprek en goede uitleg van de kapitaalverzekering en de lijfrente verzekeringen.

28-11-2019 | Evert
Mevrouw Luimes heeft mij uitstekend geholpen. Vriendelijk, snel, zakelijk en deskundig. Zij luistert naar de wensen en probeert die zo veel mogelijk te realiseren.

26-11-2019 | Eminent Groep B.V.
Bij een vraag ontvangen wij snel antwoord. Het gegeven antwoord (ook bij andere vragen) is (altijd) duidelijk.

04-11-2019 | Anur
Altijd goed bereikbaar, weet waar hij het over heeft. Kennis van zaken. Geeft goede adviezen en denkt mee om ons zo goed mogelijk van dienst te zijn.

28-10-2019 | Karin
We hebben de afgelopen maanden verschillende malen contact gehad over het pensioen dat wij opnieuw moesten afsluiten. Robert is goed bereikbaar en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden en een concrete toelichting te geven op het onderwerp. Ik werk heel prettig met hem samen.

21-10-2019 | Hein
Prima gesprek gehad. Hij was vriendelijk en legde alles goed uit.

14-10-2019 | Eveline
Mandy geeft heldere uitleg op de gestelde vragen en vult aan waar nodig. Daarnaast is zij zeer deskundig en prettig om mee te communiceren.

10-10-2019 | RPR
Duidelijk, prettig, meedenkend, kortomzeer tevreden

10-10-2019 | Marianne
Snel van begrip, meedenken, snelle vervolgactie, zakelijk

09-10-2019 | Annemieke Koldenhof
Mike is proactief, weet waar hij het over heeft en vriendelijk.

30-09-2019 | Mdj
Mike reageert altijd snel, to-the-point, en geeft je het idee dat hij altijd beschikbaar voor je is. Ook voor vragen die niet op zijn vakgebied liggen kan ik hem benaderen. Hij zorgt dan dat mijn vraag intern bij de juiste collega terecht komt.

23-09-2019 | MvdB
Zeer prettig gesprek in een ontspannen sfeer met verstandige adviezen. Voor mij kwam een goed passende oplossing om te kunnen blijven wonen in mijn huidige woning door mijn hypotheek om te zetten. De verzorging van de nieuwe hypotheek is vlot en zonder problemen verlopen.

19-09-2019 | Gemma
Ik heb het gesprek als zeer prettig ervaren. Informatief, klantgericht en gestructureerd.

11-09-2019 | Peter
Prettig, open en informatief gesprek. Goed voorbereid, dossier op orde. Alle punten werden behandeld, ook openstaande actiepunten uit vorig gesprek en tussenliggende correspondentie. Nieuwe ontwikkelingen passeerde de revue. Goed ook om te gaan werken met een risicokaart te gaan werken. Een gesprek zoals je graag met een adviseur hebt.

25-08-2019 | Antoinette van den Berg
Mike is een 10 like anybody bij HuninkDorgelo Altijd helemaal goed qua advies en uitvoering. Het loopt op rolletjes en goede service. Mike is ook een 10 dus 10+

20-08-2019 | HvR
Heldere en snelle uitleg, opgevolgd door een goede actie voor een nieuwe verzekeraar van mijn rieten kap.

18-08-2019 | Gittan
Het was een heel prettig gesprek Ben tevreden met de uitkomst van het gesprek


Laat een review achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

+