Reviews

Wij vragen onze klanten doorlopend naar hun mening over onze service. Hier zijn we graag transparant over. Daarom staan onze reviews openbaar op Advieskeuze. De 50 meest recente reviews vind je ook op deze pagina. Laat hier jouw review over HuninkDorgelo achter.

Op dit moment geven onze klanten ons gemiddeld een 9.6 (gebaseerd op 151 reviews).

20 oktober 2020
|
Niels
Ze geeft duidelijkheid en zoekt dingen vrijwillig voor ons uit.
15 oktober 2020
|
Hans
Meedenken, valkuilen signaleren, prijs / dekking afweging maken. Vriendelijk, behulpzaam...
15 oktober 2020
|
Arnold
Prettig en adequaat geholpen. Op een specifieke vraag van mij navraag gedaan bij Mandaat en vervolgens ben ik correct en snel terug gebeld.
6 oktober 2020
|
EvdB
Was erg duidelijk en behulpzaam in het geven van advies voor de meest juiste en goedkoopste verzekering. Het was een aangenaam gesprek.
5 oktober 2020
|
Hans
Heeft aandachtig geluisterd naar mijn wensen voor mijn kinderen nu ze het huis uit zijn gegaan. Ik had vragen op het gebied van de inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen En heb passende offertes ontvangen
1 oktober 2020
|
anoniem
Duidelijk en to the point, gezellig. deskundig. behulpzaam, makkelijk in omgang
28 september 2020
|
AW
Goede service, duidelijke uitleg en alle tijd om alles netjes te bespreken en uit te leggen.
28 september 2020
|
Jan
Heden ochtend heb ik gebeld en werd ik vriendelijk te woord gestaan. We hebben samen het een en ander doorgenomen waar ze mee aan de slag gegaan is. Ze beloofde vandaag of morgen terug te bellen en dat heeft ze gedaan naar tevredenheid. In afwachting hoe het in de praktijk verder zal uitpakken bne ik op dit moment tevreden. Met vriendelijke groet Jan
22 september 2020
|
Ben van der meyden
Er was even onenigheid over een zaak in het verleden maar na wat uitleg en geduld is alles naar wens opgelost! Hulde en dat geeft weer veel vertrouwen voor de toekomst. Fijn dat we er uit gekomen zijn. Groet Ben
17 september 2020
|
JH
Alle tijd genomen voor een duidelijk gesprek: goed voorbereid, rustige en duidelijke uitleg over onze financiële situatie, meedenken over de toekomst(plannen)
16 september 2020
|
RH
Sandra heeft me super geholpen! Informatie was goed voorbereid en Sandra nam de moeite om uit te zoeken wat het voordeligste voor mij was. Ook gaf ze extra tips voor in de toekomst waar we rekening mee moeten houden als we gaan samenwonen. Een erg prettig gesprek!
16 september 2020
|
Robbert
Zoekt netjes alles voor me uit en zet alles duidelijk op een rijtje zodat ik het ook snap.
15 september 2020
|
C.Philips
Snel en adequaat geholpen met een nieuwe autoverzekering.
14 september 2020
|
benvandem
Ik ben geen klant van deze organisatie maar ze hebben wel zes jaar geld afgeschreven van mijn rekening. Dat deze bedragen fout zijn afgeschreven is wel toegegeven door HuninkDorgelo maar het terug geven van deze verkeerd afgeboekte bedragen is tot nu toe nog niet gebeurd. Ik blijf bellen, mailen en vragen om het geld terug te storten maar iedere keer is er een reden om mij aan de kant te schuiven. Ben vanaf 10 juni bezig met dit en het is nu 14 september
9 september 2020
|
SCP
ZE HEEFT ZICH INGEZET DAT MIJN VERZEKERING ZO GOEDKOOP, MAAR WEL BIJ GOEDE MAATSCHAPPIJ, GEREALISEERD IS. EN ZE KWAM BIJ HET GESPREK OVER ALS EEN FIJN MENS.
7 september 2020
|
DvH
Actief regelen van voor ons goede inboedelverzekering. Communiceert de stappen goed, ook tussentijds op de hoogte gehouden van vorderingen. Prettig zo.
3 september 2020
|
sjonnie
Ze heeft mij enorm goed geadviseerd en geholpen met mijn woon en auto verzekering en ze heeft er voor gezorgd dat het op tijd voor elkaar was en dat het allemaal noet te duur zou worden maar wel goed. Kortom ze heeft het zeer goed gedaan
31 augustus 2020
|
Kees Kef
Mevrouw heeft op een uitstekende en sympathieke wijze een kwijtgeraakte polis terug gevonden.
26 augustus 2020
|
Jwms
Adequaat, snelle reactie, betrouwbaar, goed advies en vriendelijk.
24 augustus 2020
|
debora
zeer beleeft en vriendelijk Veel informatie ingewonnen nagekeken en duidelijk uitgelegd
23 augustus 2020
|
WT
Gaf goed advies over wat ik allemaal evt. anders kon doen dan mijn huidige verzekering. Ook was er ruimte voor een persoonlijk gesprek. Ben zeer goed geholpen.
18 augustus 2020
|
Schafer Auto''s
Het was een duidelijk en goed gesprek, en zij neemt de tijd met je.
31 juli 2020
|
H.Y. Kwee
Jeroen Scheffens beschikt over de juiste expertise, doortastendheid en communicatieve kwaliteiten waar je als klant over wenst te beschikken. Er wordt bij cases direct actie ondernomen, je wordt op de hoogte gehouden en hij bijt zich in de case vast. In het geval van disputen met grote verzekeraars is dit noodzakelijk en succesvol gebleken.
25 juli 2020
|
Anoniem
Alles duidelijk uitgelegd, prettige stem. Verder weinig aan toe te voegen.
22 juli 2020
|
Rpjj H.
De informatie werd goed, duidelijk en begrijpelijk overgebracht. De tijd en aandacht die je hiervoor krijgt maakt het dat je goed geïnformeerd het gesprek verlaat.
18 juli 2020
|
Q
Zeer ter zake kundig. Denkt mee is behulpzaam. Ondanks de hoeveelheid kennis en kunde weet hij je mee te nemen in het proces. Dankzij Freddy lukt het ons altijd om de financiën rond te krijgen.
15 juli 2020
|
Pat
Betrokken, snel en grondig. Houdt zich aan afspraken en verdiept zich in de materie. Het gevoel dat iemand echt iets voor je doet.
9 juli 2020
|
Betty
Een vriendelijke professionele adviseuze. Zij nam de tijd om voor mij een passende autoverzekering te zoeken met daarbij de voor en nadelen. Gaf tips hoe het voordeliger kon. Zij heeft voor mij een perfecte verzekering match gevonden. Dank aan Sandra van den Broek. Ben al jaren te spreken over HuninkDorgelo want ik ben altijd vriendelijk en professioneel geholpen.
9 juli 2020
|
J.Jongman
Manon is al enige jaren mijn steun en toeverlaat op het gebied van verzekeringen. Zij is een sieraad voor dit vak, klantgericht, efficiënt, transparant, eerlijk en vooral kundig. Een medewerker die je graag in je bedrijf wilt!
8 juli 2020
|
Ed
Beleefd, netjes en informatief te woord gestaan. Als het niet uitkwam werd ik later weer gebeld.
8 juli 2020
|
Willie
Duidelijk en geduldige uitleg en neemt er ook alle tijd voor
7 juli 2020
|
Rem
Prima geholpen door Sandra mbt verzekeringen. Vriendelijk en deskundig.
1 juli 2020
|
Frederik IJsseldijk
Vriendelijk, helder en behulpzaam. Duidelijke uitleg, moest even iets uitgezocht worden ivm schadevrije jaren, binnen een half uur antwoord terug.
30 juni 2020
|
Christa
Mevr. van de broek legde alles zeer goed en duidelijk uit.
30 juni 2020
|
Gerard van Egmond
goede vragen gesteld, duidelijk plan hoe tot offerte te komen en heldere communicatie over de aanbieding, zeer klantvriendelijke manier van communiceren.
29 juni 2020
|
job
duidelijke informatie, goede uitleg, persoonlijke interesse, deskundig advies
26 juni 2020
|
Mariette
Ik kreeg een adequaat voorstel, er werd meegedacht en het contact was plezierig.
17 juni 2020
|
ARK
Alles goed en snel kunnen regelen via de mail en correct afgehandeld.
17 juni 2020
|
Jan
Zoals beloofd belde ze terug Fijn gesprek gehad en zaken zijn uiteindelijk goed geregeld
14 juni 2020
|
henk
een vijf is duidelijk genoeg, nogmaals een vijf is duidelijk genoeg, vijf
10 juni 2020
|
Anoniem
Kreeg duidelijk advies en alles kon meteen geregeld worden.
10 juni 2020
|
DD
goed advies ,ook dingen waar ik zelf iet aan gedacht had
8 juni 2020
|
Ton
Prettig geholpen en zeer vriendelijk het was Een goed gesprek
2 juni 2020
|
B
Fijn gesprek met Sandra gehad en ik ben goed geïnformeerd en alles werd snel en duidelijk terug gekoppeld
2 juni 2020
|
Anoniem
Ik ben heel goed en duidelijk, en vriendelijk geïnformeerd over alles top👍Super goede uitleg over alles. Een hele fijne mevrouw om mee te Communiceren 👍
2 juni 2020
|
Lisa Hoefnagels
Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. En ook gelijk de papieren waarom ik gevraagd heb goed nagekeken
29 mei 2020
|
Remi
Hij heeft alles keurig netjes uit gelegd. Nam ruim de tijd om alles uit te leggen. Ook als ik iets niet snapte nam hij de tijd. Dit gaf mij het vertrouwen dat ik het snapte. Dus dank daar voor.
20 mei 2020
|
Dick
Waarom deze toelichting, Wij hebben ons verzekerings pakket ontvangen voor 2020/2021 gezien de forse verhoging hebben een mail gestuurd waarvan de verhoging,wij zijn toen gebeld door Sandra van de Broek die met ons de situatie van onze woning opnieuw behandeld heeft,en heel veel vragen gesteld heeft,waar wij zeer tevreden over zijn,en een veel lagere premie betalen. Hartelijk dank M.vr.gr Fam van Asselt
20 mei 2020
|
Jan
Ze wist alle vragen duidelijk te beantwoorden. Vriendelijk te woord gestaan!
20 mei 2020
|
berkhout
perfect geholpen en alles heel duidelijk uit gelegd ,en vriendelijk te woord gestaan.