RegioBank

Jouw persoonlijk bank, waar je terecht kunt voor sparen, betalen en alle overige bankzaken. Dat is RegioBank. Met ruim 530 vestigingen in dorpen en kleine steden is er altijd een kantoor bij je in de buurt.

HuninkDorgelo Zelfstandig Adviseur van RegioBank
Voor bankieren via RegioBank ben je bij HuninkDorgelo aan het juiste adres. HuninkDorgelo is een Zelfstandig Adviseur van RegioBank, met diensten voor zowel particulieren als bedrijven.

Breed scala aan financiële producten en diensten
RegioBank biedt een breed scala aan financiële producten en diensten. Betalen, sparen, hypotheken, pensioensparen, beleggen en zakelijk bankieren. Bij RegioBank kies je zelf hoe je jouw geldzaken regelt. Kies voor betalen en sparen voor jezelf, jezelf en je partner en/of je kinderen. Bankieren doe je zoals jij wilt, met de App, de Wereldpas, internetbankieren, creditcard en iDeal. Heb je liever overschrijvingsformulieren en papieren afschriften? Ook dat kan!

Persoonlijk en deskundig advies
RegioBank staat bekend om haar persoonlijk en deskundig advies. Dat vind je ook bij HuninkDorgelo. Samen kijken wij naar de beste oplossing voor jouw bankzaken. Overweeg je om over te stappen naar een andere bank? Of was je daar nog niet mee bezig maar ben je wel benieuwd naar de dienstverlening van RegioBank? Wij laten je in beide gevallen graag kennismaken met RegioBank. Grote kans dat we goed bij je behoeften aansluiten.

Vragen of interesse? Neem via onderstaand formulier contact met ons op, wij vertellen je graag vrijblijvend alle ins en outs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.