Persoonlijk Financieel Advies bel 055 - 5 222 000

Pensioen & Inkomen

Grote kans dat je niet dagelijks met je pensioen bezig bent. Toch wil je het wel goed geregeld hebben en later van je welverdiende oude dag kunnen genieten. Wanneer je in loondienst werkt regelt je werkgever jouw pensioen.Werk je als zelfstandige? Dan moet je zelf voor je pensioen zorgen. Ben je zelf een werkgever? Dan ben jij degene die het pensioen voor je medewerkers moet regelen.

Register Pensioen Adviseur
Of je nu in loondienst zit, zelfstandig ondernemer bent of werkgever. Onze adviseurs zijn erkend “Register Pensioen Adviseur“, werken vakbekwaam en geven helder en concreet antwoord op al je pensioenvragen. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Voor werkgevers
Als werkgever bent je verplicht om het pensioen van je medewerkers goed te regelen. Toch wil je je er zelf niet teveel mee bezig houden. Je wilt al helemaal niet op de hoogte blijven van alle regels en wetswijzigingen. Wij ondersteunen grotere en kleinere organisaties bij het inrichten van collectieve pensioenen, voeren gesprekken met medewerkers en zorgen voor de inhoudelijke inrichting. Wil jij ook vakkundig advies over collectieve pensioenregelingen en iemand die het werk uit handen neemt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor zelfstandig ondernemers
Als zelfstandige ben je zelf verantwoordelijk voor je pensioen. Veel ZZP’ers wachten er (te) lang mee om het pensioen voor zichzelf te regelen. Dit kan je op een later moment flink in de problemen brengen. Je bent immers geen ondernemer geworden om op je oude dag te weinig geld te hebben. Voor zelfstandigen zijn er diverse mogelijkheden rondom het pensioen. Laat je eens vrijblijvend informeren door één van onze adviseurs.

Voor particulieren
Het opbouwen van je pensioen begint vaak al bij een eerste baantje in de supermarkt. Wanneer je vaste werkrelaties aangaat, af en toe van baan wisselt en misschien wel eens werkloos thuis zit, kan het pensioen al snel onoverzichtelijk worden. Het loont om je pensioen in kaart te brengen, zodat je weet hoe je er op je oude dag voorstaat en waar nog extra voordeel te behalen is. Wij duiken graag samen met jou in je pensioen!