Maatregelen vanwege het coronavirus

Sinds het uitbreken van het coronavirus houden wij de ontwikkelingen nauw in de gaten en laten ons hierbij leiden door Nederlandse autoriteiten, zoals het RIVM. We willen verantwoordelijkheid nemen voor een veilige en gezonde omgeving voor onze medewerkers, onze klanten en de externe adviseurs met wie wij samenwerken. Tegelijkertijd willen wij onze klanten uiteraard zo goed mogelijk blijven bedienen.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben wij een aantal maatregelen genomen:

  • Veel van onze medewerkers werken vanuit huis
  • Fysieke afspraken, op onze vestiging en bij relaties zullen alleen doorgaan in uiterste nood en alleen na overleg met de betrokkenen
  • Wij zullen geen evenementen organiseren en bezoeken

Wat betekent dit voor u?
Het kan zijn dat de bereikbaarheid en wachttijden langer zijn dan dat u van ons gewend bent. Ondanks dat wij er alles aan doen om telefonisch goed bereikbaar te blijven verzoeken wij u om ons zoveel mogelijk via email, rechtstreeks naar uw adviseur of op het centrale email adres: info@huninkdorgelo.nl te contacten.

Schade?
Meld uw schade online of per telefoon Wij zullen deze direct in behandeling nemen en zo snel mogelijk voor u afhandelen.

We proberen in deze lastige tijden de overlast tot een minimum te beperken.

Heb je vragen over het coronavirus?
In onze special geven we antwoord op veelgestelde vragen over het coronavirus en de gevolgen voor werkgevers, ZZP’ers en particulieren.

Deel dit artikel