Berkhof & Partners

Vanaf 1 juni bundelen we onze krachten en gaat Berkhof & Partners over in HuninkDorgelo. Hierdoor kunnen we ons in de regio manifesteren als toonaangevende aanbieder van financieel advies. Het voordeel voor jou? Je kunt rekenen op nog betere advieskwaliteit op meer uiteenlopende terreinen.

Toekomstperspectief
Vanuit de nieuwe positie kunnen we de juiste voorwaarden creëren om u ook in de toekomst op onze onderscheidende en persoonlijke wijze van dienst te zijn. Een waardevol perspectief en een prettige zekerheid.

Uitgebreid advies
HuninkDorgelo kan u vanaf nu nog breder adviseren:

  • Schadeverzekeringen voor de particuliere en (groot)zakelijke markt.
  • Risicomanagement voor bedrijven.
  • Collectieve inkomensvoorzieningen voor werknemers.
  • Collectief pensioenadvies voor werknemers en de DGA.
  • Hypotheekadvies, financiële planning en echtscheidingsadvies.

Kennis en kwaliteit over de hele linie
Uw financieel adviseur beschikt over alle officiële kwaliteitskeurmerken. Een stevig fundament onder het hoge kennis- en kwaliteitsniveau dat u van ons mag verwachten.
Denkt u onder meer aan Register Inkomensadviseur, Register Pensioen Adviseur, Gecertificeerd Financieel Planner, Erkend Hypothecair Planner en Register Echtscheiding Adviseur.

Op hetzelfde adres
De voltallige teams van Berkhof & Partners en Oord Verzekeringen zijn vanaf 18 mei onder één dak werkzaam. Dit is op de huidige vestiging van HuninkDorgelo, Jachtlaan 278 in Apeldoorn. Voor u verandert er verder niets. U kunt gewoon terecht bij uw vertrouwde contactpersoon.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de meerwaarde van HuninkDorgelo, of heeft u vragen over onze nieuwe adviesmogelijkheden? Wij geven met plezier antwoord op uw vragen. Neemt u gerust contact met ons op via info@huninkdorgelo.nl of via telefoonnummer 055 – 3 781 484. Wij helpen u graag.

Wij kijken samen met de collega’s van HuninkDorgelo uit naar de nieuwe samenwerking en zijn er van overtuigd u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Team Berkhof & Partners
Team HuninkDorgelo