Echtscheiding

Niemand wil scheiden, maar soms is het helaas onvermijdelijk. Als het dan zo ver is, dan kun je er maar beter voor zorgen dat je alles netjes afhandelt, het liefst samen en in goed overleg.

De Echtscheidingsadviseur van HuninkDorgelo is vakkundig opgeleid om jullie door het scheidingsproces te loodsen. Niet alleen wettelijk, maar ook financieel. Bemiddelen, onzekerheden wegnemen en rust creëren zijn sleutelwoorden die we toepassen in een scheidingsproces.

Register Financieel Echtscheidingsadviseurs
Onze adviseurs zijn erkend Register Financieel Echtscheidingsadviseurs en mogen scheidingen van A-Z begeleiden. Hierdoor is een mediator of scheidingsadvocaat niet meer nodig. Dit scheelt in overleg, maar ook flink in kosten. De adviseur is onafhankelijk, gaat vertrouwelijk om met jullie documenten, brengt eerlijk en concreet advies uit en regelt financiële en wettelijke verplichtingen. Zo hebben jullie hier zo min mogelijk omkijken naar en is er voldoende ruimte voor het emotie aspect.

Voor wie en wat regelt een Echtscheidingsadviseur?
De Echtscheidingsadviseur is er voor getrouwde koppels, geregistreerd partners en samenwoners (met of zonder samenlevingscontract), die uit elkaar willen. Naast de complete begeleiding van een echtscheiding houdt jullie adviseur zich bezig met het opstellen van het ouderschapsplan, de vermogensverdeling, alimentatieberekeningen, het in kaart brengen van de nieuwe financiële situaties, pensioenverdeling en het opstellen en indienen van het echtscheidingsconvenant.

Sta je voor een scheiding en wil je graag weten wat onze Echtscheidingsadviseur voor jullie kan betekenen? Wij komen graag met jullie in contact! Stuur ons hiervoor een vrijblijvend bericht of bel 055 – 5 222 000 voor direct persoonlijk contact.